dinsdag 15 juli 2014

Mijn allereerste blog!


Daar komt ie dan.. Mijn allereerste blog.. Over mijn interessante leven denk ik dan.. Ahumm! Dat valt dus reuze mee.. Hoe ga ik al die blogs dan volschrijven? Nouja, geen idee eigenlijk! Maar we gaan het gewoon proberen!

Zal ik eerst iets over mezelf vertellen? Ik ben nogal een bezig bijtje.. Ik wil altijd teveel en doe altijd teveel.  Hier hebben we meteen mijn zwaktepunt te pakken. Laat ik daar eens mee beginnen, dan hebben we dat gehad! :-) Dit vind ik dus heel moeilijk.. Mijn tijd verdelen! Ik vind namelijk alles leuk.. Mijn werk als interieurfotograaf, mijn webshop Kookalot.nl en natuurlijk het allerbelangrijkste: mijn gezin! Mijn lieve man William en mijn 2 geweldige dochters Robyne (3,5) en Fayenn (2).


Ik kan het niet laten hoor!:)
(gemaakt door collega Marije Hooijer - www.hooijerfotografie.nl)

Ik ben 32 jaar, nooit geweten wat ik met mijn leven wilde, tot ca. 5 jaar geleden. Daarvoor ben ik met name werkzaam geweest als makelaar. Ontzettend leuk hoor, maar het was het net niet.. Ik miste creativiteit, marketing, interieur.. Begrijp me goed, 2 van deze onderdelen waren absoluut aanwezig.. Maar zodra het op onderhandelingen, koopaktes etc. aan kwam, was mijn interesse verdwenen. Daarom ben ik 5 jaar geleden mijzelf gaan specialiseren in interieurfotografie en ben ik de Fotovakschool in Apeldoorn gaan doen. Vandaar uit ben ik een beetje losgeslagen..:-) Naast mijn werk als interieurfotograaf ging ik ook veel gezinnen en kinderen fotograferen... Ontzettend leuk! Tussen het krijgen van 2 kinderen door, ben ik ook een webshop begonnen.. Dat werd allemaal een beetje te veel! Daarom heb ik besloten om verder te gaan met mijn eerste liefde: interieurfotografie! Daarnaast ga ik zeker verder met www.kookalot.nl, want dit sluit namelijk super op elkaar aan. Ik ga het fotograferen van kinderen absoluut missen. Het was een feestje om te doen.. Maar soms moet je keuzes maken! En ik moest dat echt..

Interieurfotografie hoef ik je vast niet uit te leggen. Ik ga je via deze blog op de hoogte houden van mooie interieurs en gave hotspots. Ik vertel je waar ik tegenaan loop als interieurfotograaf, wat het vak zo leuk maakt. En misschien heb ik nog wel eens een leuke tip, ook altijd leuk! 

Misschien moet ik Kookalot nog wat verder uitleggen. Het idee is eigenlijk ontstaan vanuit mijn zwaktepunt. Meer tijd voor gezin, Quality Time , zoals we dat modern zeggen. Met Kookalot wil ik elke werkende moeder inspireren meer tijd vrij te maken om lekker in de keuken te staan, met de kids koekjes te bakken, te tafelen met vrienden en familie. Lekker thuis! Met mooie keukenaccessoires, wil ik de tijd in de keuken nog leuker laten zijn. Bewustwording en mijn liefde voor interieuraccessoires samen...  Dus kortom.. De komende tijd kunnen jullie een eerlijke blog over mijn leven verwachten. Met de leuke dingen, de minder leuke dingen, de dingen die goed gaan, de dingen die fout gaan.. 
Ook kun je leuke binnenkijkers, DIY-tips, nieuwe producten van Kookalot verwachten. Alles wat mij bezig houdt! 
Ontzettend leuk als je me wil volgen! 
XOXO Gieta

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12576243/?claim=cmfdkwpqhhq">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik ga je volgen! Altijd leuk om te zien waar een creatief iemand zoals jij haar inspiratie vandaan haalt.
    Maar nu zijn de trouwerijen enz. Ook klaar? Succes met je blog! Grtz.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk Donna! Ik heb idd geen huwelijken meer gepland. Ik heb nog wel 2 leuke reportages uit te werken! Bedankt voor je lieve berichtje!

    BeantwoordenVerwijderen