maandag 29 december 2014

Alsjeblieft!

Een heerlijke rustige vakantie! Niet te druk.. van mijn gezin genieten, lekker opruimen! Dat laatste was wel nodig.. Ik ga het nieuwe jaar fris beginnen! Alhoewel.. mijn administratie van 2014 is nog geen pretje... En de foto-albums van de meiden moeten nog gemaakt worden.. Hmmm, niet te lang aan denken, inplannen voor het nieuwe jaar en nog even genieten van het laatste weekje van 2014! En het laatste weekje dat Robyne lekker thuis is. Vanaf volgende week gaat ze naar school! Ook nog maar even niet aan denken... ;-)


Downloaden en printen?: klik hier

Alsjeblieft! Een leuke download om je woning mee te versieren de komende dagen, via mijn shop Kookalot. Have fun en tot 2015!

XOXO Gieta

woensdag 10 december 2014

December chaos!

Bij ons is december altijd een heftig maandje. William jarig, Sinterklaas, Robyne jarig, Kerst, Oud & Nieuw.. Dit jaar is extra heftig want Robyne wordt 4 jaar! Gisteren heeft ze haar eerste wenmiddag gehad op school en dat liep niet bepaald op rolletjes.. ;-) Het hele naar-school-gaan-dingetje doet me veel meer dan verwacht en ik ben constant bezig met de afgelopen 4 jaar.. Hoe snel die tijd gegaan is.. Heb ik er wel genoeg van genoten? Ja, dat heb ik.. Maar toch gaat de tijd veel te snel!

En omdat Robyne het allemaal ook erg spannend vind, word mijn mood daar niet beter van.. 
Gelukkig heb ik altijd een heel lief vriendinnetje die me er dan even uitpraat! Heerlijk! Even hard lachen, situatie relativeren.. Zonder een echte hartsvriendin ben je nergens!

En Robyne? Die komt er echt wel.. Al zal het best even een lastige tijd worden. Maar ik weet zeker dat ze het op een gegeven moment geweldig gaat vinden! Zo ging het immers bij mij ook.. ;-)


Heb ik ook de kerstdrukte van Kookalot al genoemd? Die hebben we ook nog!Daarom, let op: De shop is tot 20 december open en dan hebben wij echt vakantie! ;-)

Kijk echt even op de website 
want er zitten hele leuke kortingen tussen!



woensdag 3 december 2014

Feest!

Vandaag is mijn lieve man jarig! Vorig jaar rond deze tijd hadden we het zwaar.. Zo raar dat dit al een jaar geleden is! 
Ik ben dankbaar dat we een happy gezinnetje zijn!
Om dit extra te vieren een gratis download om alvast een beetje in de kerstsferen te komen... ;-)

Je kunt de kaart hier downloaden. Print het bestandje uit op wat dikker papier. Plak hem op met maskingtape, lijst hem in of plak de kaart op foamboard of hout zodat je hem zo neer kan zetten!

Veel plezier ervan!

XOXO Gieta


donderdag 27 november 2014

Lieve bed-huisjes..

Heb ik al vertelt dat mijn man William heel handig is? Een tijd geleden had ik op Pinterest een geweldig kinderslaapkamertje gezien met een huisje om het bedje.. Ik was opslag verliefd! Zoiets wilde ik ook voor onze dames...

Sinds een week slapen Robyne en Fayenn samen op een kamer. En dat gaat echt super! Zowaar gaan ze 's avonds meteen slapen. En ze slapen 's nachts zelfs beter door valt ons op. Nu wilden we er ook nog iets moois van gaan maken en zo kwam mijn idee van Pinterest ter sprake. Ik vraag, hij draait.. ;-) William heeft het nog leuker gemaakt met een lief sterrenhemeltje. Super idee! En een hele klus... 120 lampjes per huisje! 

De dames waren helemaal dol, super leuk! 
Kijk hier het resultaat:


Wil jij ook wel zo'n huisje voor je kleine meid of vent? 
Mail ons gerust!

XOXO Gieta

dinsdag 18 november 2014

Leuke DIY kinderkamer

Bij de fotografie van een super leuke woning hier in Putten kwam ik het volgende kastje in een kinderkamer tegen.. Gave  DIY!

Wat heb je nodig?

- een open houten kastje, van binnen in een gave kleur schilderen
- poster met mooi illustratie/naam van je kind (kan ik evt voor je maken)
- een leuke vlaggetjeslijn gemaakt van maskingtape en touw
- zogenaamde snoepjes;  gemaakt van leuke stof, vulling en touw.

Hoe leuk! En zie ook dat leuke kussentje... Naaien is niet mijn sterkste kant, dus ik ga mijn schoonmoeder eens lief aankijken denk ik.. :-)




Ik voel me zo bevoorrecht om zoveel verschillende leuke interieurs en woningen te zien. Soms ook best moeilijk want ik kom zoveel gave dingen tegen wat ik dan meteen ook allemaal wil! 
Bomvol inspiratie heb ik deze woning met tegenzin weer verlaten:-) Op naar m'n eigen stekkie waar ik eigenlijk nog elke dag ook zo blij mee ben!

Fijne week allemaal!


dinsdag 4 november 2014

De making of: Kruidenhuisjes - Herb Hostels

Hier zijn ze dan eindelijk.. De kruidenhuisjes/Herb Hostels!

Het leek mij wel leuk om in het blog te vertellen hoe nou zo'n idee tot stand komt en hoe dat is uitgewerkt.. Bij de kruidenhuisjes moest ik even diep graven, want dit idee had ik al heel lang. Ik ben ooit een foto op Pinterest tegen gekomen van een porseleinen huisje met juist de bovenzijde open... Zonder dak zeg maar! Daar moet ik iets mee dacht ik! 



Ik heb de kruidenplantjes altijd gewoon met zwarte pot op het aanrecht staan. Niet mooi dus. Ik hou van functionele producten, maar eigenlijk moet alles wel mooi zijn om te zien. Toen kwam ik op het idee om deze kruidenhuisjes te maken!

Eerst hebben we ze (lees: mijn man) van steigerhout gemaakt, maar toen werden ze veel te groot en zwaar. Dit hout is mooi fris en heeft iets grafisch... leuk! Na het uitvinden van de juiste maatvoering heeft mijn man William er ca. 10 gemaakt. Ik liep al langer met het idee om ze te beschilderen en zo ben ik gaan uitproberen! Verschillende soorten verf, verschillende patronen/tekst/keluren etc. etc. Soms was het net niet, soms was het meteen raak. Soms werd ik er helemaal gek van! 
Op een gegeven moment liet ze een tijdje op mijn vensterbank in de bijkeuken staan en na een paar dagen wist ik dan vanzelf wel of hij het wel of niet ging worden.. :-) 

Na zeker een half jaar zijn deze huisjes door de keuring gekomen: 


Ik ben er erg blij mee en enthousiast over.. Ik hoop jullie ook!

XOXO Gieta





woensdag 29 oktober 2014

Spice up your kitchen!

Wat heb ik een heerlijke week! Lekker druk maar niet te.. :-) Ik krijg steeds meer opdrachten voor woningpresentaties, mijn homeloving Lookbook valt in goede aarde, ook erg fijn.. En mijn kruidenhuisjes voor Kookalot zijn eindelijk klaar! Nu alleen nog mooi fotograferen en dan gaan deze ook in de shop. 

Wat me wel bevliegt is dat het nog maar 2 maandjes duurt voordat Robyne naar de basisschool gaat. De tijd gaat soms veel te snel. En altijd bekruipt mij de gedachte..: Heb ik wel genoeg van de eerste jaren genoten? En ja, ik kan zeggen dat ik dat gedaan heb.. De dagen dat ik bij ze ben, geniet ik volop van de dames. Maar toch is het niet te geloven dat het al weer 4 jaar geleden is dat ik moeder werd.... Niet te lang over nadenken en elke dag genieten! Dat is het enige wat we kunnen doen!

Zojuist een leuke download in de shop toegevoegd. Een pittige tekst om je keuken een beetje karakter te geven.. :-) Spice up your kitchen! Gebruik masking tape, magneetjes, gaatje met touwtje.. You name it! Dat kan je lekker allemaal zelf.. 
Of gebruik het Happy Board van Kookalot. Ook super leuk!

Een fijne week allemaal!

XOXO Gieta



woensdag 22 oktober 2014

Happy Board!

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe producten voor onze lijn Kookalot. We willen (mijn man en ik) graag zelfgemaakte houten producten maken met handgeschilderde, grafische elementen daarop. Het was heftig uitdokteren welke verf, welke techniek etc.  maar dit is het eerste resultaat ervan! 

Een Happy Board! Een plank met handige klem voor een mooie kaart of misschien een leuk briefje voor je lief.. Ook handig voor je recepten of je boodschappenlijstje! En het staat nog mooi in de keuken ook...

Deze kant willen we op, dat is onze wens! Mooie en handige producten voor in de keuken. Want lekker thuis koken en tafelen moet een feestje zijn. Samen met het gezin, familie en vrienden lekker om de tafel.. Samen eten, samen praten. Tijd met elkaar!



XoXo Gieta

vrijdag 17 oktober 2014

Nieuw concept woningpresentatie: het Homeloving Lookbook!

Alle woningen die te koop staan worden tegenwoordig goed gepresenteerd. Mooie, ruimtelijke foto’s, overzichtelijke plattegronden, 360 gr. fotografie. Maar het kan nog beter!


Voorbeeld complete magazine: Homeloving Lookbook


Ik ben al geruime tijd werkzaam in de vastgoedbranche. De meeste van jullie weten dat niet, maar ik heb als binnendienstmedewerker, als makelaar en als woningfotograaf mijn leerzame wandeling de afgelopen jaren gemaakt.  Er is een hoop verandert de laatste jaren. De makelaardij heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt met de komst van internet, social media en de stagnererende huizenmarkt. Daar zijn de meeste makelaars absoluut goed  mee omgegaan. Toch vind ik dat op het gebied van presentatie van woningen nog meer kan!

Tegenwoordig zien we de ontwikkeling dat het gezicht achter “het product” steeds belangrijker wordt. Men vindt het interessant om te weten wie bijvoorbeeld dat design stoeltje nou gemaakt heeft, wie dat leuke concept nou bedacht heeft of wie deze woning nou verkoopt. “The way of life” intereseert mensen. Waar kopen zij nou hun meubels, wat heeft hen bewogen bepaalde verbouwingen te laten uitvoeren, wat vind men leuk, wat doet men… Zie alle “binnenkijkers” maar in magazines en op internet die massaal voorbij komen.


Deze ontwikkeling moet ook op de woningmarkt toepast worden vind ik. The way of life, het interieur, de sfeer, de omgeving.. Alles kan veel meer en beter gepresenteerd worden. Voor bepaalde woningen is dit zeker interessant! Denk aan dat leuke winkeltje in de straat, die mooie stoel die daar zo leuk staat (waar is die gekocht?), bepaalde mooie details van de woning. De verkopers hebben vast ook wel leuke informatie over de woning te vertellen. Denk aan een grappige anekdote of de geschiedenis van de woning. Waarom zouden we dit niet delen met het geinteresseerde publiek?

Daarom heb ik het Homeloving Lookbook ontwikkelt. Een digitaal magazine met uitgebreid verslag over de woning, de bewoners en de omgeving, opgemaakt en sfeer gegeven in de styl van de woning. Geen zakelijke standaard presentatie waar de ruimtes heel goed op te zien zijn, maar de look en feel van een binnenkijker zoals in een tijdschrift. Geen technische informatie, geen plattegronden, alleen voelen/sfeer proeven.  Overige belangrijke informatie is wel bij de makelaar verkrijgbaar.



Er wordt weinig tekst gebruikt in het Lookbook. Want lees jij de aanbiedingstekst altijd aandachtig door? Het is veel leuker om foto’s te kijken en belangrijke aspecten daarbij te lezen. Een combinatie van een mooie foto met tekst daarin verwerkt om je op de pluspunten te attenderen is volgens mij de beste combinatie.

Ik hoop dat Funda deze nieuwe marketingtool ook gaat oppakken en dat woningen nog beter aan het publiek gepresenteerd kunnen worden. Woningen die dit verdienen!

Voorbeeld: Homeloving Lookbook

Ik ben er trots op!:-)
XoXo Gieta

Website: www.gieta-arendsen.com (coming soon)
E-mail: info@gieta-arendsen.com



maandag 6 oktober 2014

Boswandeling

Hoe leuk is het dat je nog gezellige dingen kan doen met je overgrootopa- en oma! Mijn kids zijn zo bevoorrecht... Afgelopen week gingen ze samen op pad, kijken wat je in het bos allemaal wel kan vinden! En ze vonden het geweldig! Ook ik heb heel veel geleerd tijdens deze wandeling... :-) En zelf vond ik het gewoon ook weer even heerlijk om lekker ontspannen te fotograferen wat ik zag en mooi vond. Geen opdracht die er aan vast hing, geen druk. Dat gaan we vaker doen! 

De volgende dag hebben de dames hun vondsten mooi uitgestald en een echte herfsttafel gemaakt. Trots dat ze waren! (het dienblad is van Ons Hus). Fijne week!





woensdag 24 september 2014

Wijnrek

Zo hing het wijnrek bij ons in de keuken.. Inmiddels weer verkocht, maar nu ik deze foto's terug zie, ga ik hem snel weer ophangen! :-) Hout geeft zoveel warmte in de keuken. Het rek is nu ook in een verkleinde versie verkrijgbaar, mocht je niet zoveel ruimte hebben. Stal je kookboeken, natuurlijk je lekkere wijntjes, je mooie servies etc. etc. erin! Fijne dag vandaag!
XOXO Gieta


dinsdag 23 september 2014

Mini Bloempot 2.0 :-)

Deze week druk met van alles! Een leuke vintage-winkel en een leuke woning gefotografeerd. Deze ga ik beiden aanbieden aan magazines voor publicaties, dus ik kan er nog niets van laten zien. Maar later meer! 

Verder zijn we druk bezig met onze "kruidenhuisjes" die snel online komen. We zijn nog bezig met verschillende verftechnieken en dat wil nog niet echt.. Ik heb van alles in mijn hoofd, maar het komt er nog niet zo uit! :-) Ken je dat? Heel frusterend. En ik zoek nog een leuke foto-locatie om ze mooi te fotograferen. Ik zoek een hele lichte, strakke, industriële keuken en een oud industrieel pand met een leuke verouderde/grijze betonnen muur.. Verder heb ik helemaal geen eisen, haha.. Mocht je je aangesproken voelen? Je ontvangt een gratis kruidenhuisje! :-)

Zojuist een verkleinde versie van de Bloempot 2.0 afgemaakt. In dezelfde kleuren als eerder laten zien, maar alle kleuren zijn mogelijk! Zelfs niet geverfd, ook super leuk! Echt een eye-catcher in je interieur. Deze ga ik ook nog beter fotograferen, maar hier alvast een kleine sfeerfoto..
De hartjes zijn gemaakt van oude dekentjes. Heel simpel, maar super leuk..  Fijne week!







woensdag 17 september 2014

Kookalot-huisje

Ik ben trots... en blij! Vanaf deze week zijn de producten van onze webshop Kookalot in het Libelle Beach Cafe in Haarlem te bewonderen. Dit is voor mij een bevestiging dat ik de goede weg heb gekozen. Dat de keuzes die ik in het verleden gemaakt heb, goed zijn. Alles is nu in balans en alles komt samen. Heel fijn! Ik ben Happy! 
Mijn man William gaat de houten producten, die ik voor Kookalot ontwerp, maken. Hij is daardoor steeds meer betrokken bij Kookalot en dat is leuk!  Het is nu onze webshop! 
En jep, er is absoluut wel eens een discussie, maar het is fijn om ergens samen mee bezig te zijn.:-)

En wat ook zo leuk is...
Met trots kan ik onderstaande woning toch best wel een beetje het Kookalot-huis noemen.. Een super lieve klant heeft allerlei producten van Kookalot gebruikt om de keuken te pimpen en dat moest ik natuurlijk wel even vastleggen.. :-)
Wat wonen ze hier leuk een wat hebben ze het leuk gedaan. Van een hele „gewone” keuken hebben ze iets bijzonders gemaakt!  Vooral het gekozen behang en de kleur-keuze geel is echt super gedaan. 
Check de poster, de Happy-Star theedoek, de Rie Elise Larsen pannenlappen, de leuke voorraadlabels van Kookalot! En niet te vergeten, het wijnrek. Zoals je ziet is dit een kleiner formaat, welke we nu ook aanbieden!
En binnenkort komt een kleinere versie van onze „bloempot 2.0” er voor het raam bij.. Hoe leuk!! 

XoXo Gieta

zaterdag 6 september 2014

The year's last loveliest smile..

De herfst komt eraan! Voor mij heel dubbel.. De zomer is voorbij en die was fantastisch.. We hebben een heerlijke tijd gehad. De winter komt eraan en dan gaat onze grootste meid Robyne naar school. Dat ervaar ik toch als best heftig. De eerste fase is voorbij! Nooit meer hele dagen lekker thuis bij mams.. De juf gaat ze straks vast veel leuker vinden! :-)

Maar de herfst, de herfst betekent ook prachtige kleuren, warmte in huis, gezelligheid.. Daarom heb ik deze illustratie ontworpen. Zie de mooie dingen van de natuur en van de dag. Geniet elke dag! 
Geef de poster een mooi plaatsje in je interieur. Hang het op met masking tape of lijst de poster in. 
Je kunt de poster hier bestellen: webshop Kookalot

Ook die leuke pompoen maken? Heel simpel met schilderstape afgeplakt en geschilderd. Een leuke DIY!

Het emaille-servies dat je op de foto ziet is ook via mijn webshop te koop: VarioPinte servies

Een heel fijn weekend allemaal!
XOXO Gieta






dinsdag 2 september 2014

Pie Box

Het idee om een appeltaart te gaan bakken was een beetje uit nood geboren. Onze appelboom kreeg het namelijk erg zwaar met ca. 40 appels! Dus Robyne en ik aan de slag. Ik zal je de foto's van het bakproces besparen, het komt er in principe op neer dat het 1 grote bende was! Maar dat mag de pret niet drukken, dat maakt het juist leuk!

Ik vroeg Robyne wie ze wel een lekker stukje taart zou willen geven? Grootoma Ali werd meteen genoemd.. En papa! Nou grootoma Ali en papa it is!! Zullen we de taartjes dan ook een beetje leuk als kadootje inpakken? Dat was natuurlijk helemaal top en dan kon Fayenn, die inmiddels weer wakker was, ook iets moois maken.

De "pie-box" ben ik ooit op internet tegen gekomen. Ik heb de vorm van de piebox op een groot stuk papier getekend en de meiden konden het inkleuren.. Gebruik wat dikker papier dan ik gedaan heb, helaas had ik even niets anders. Samen knippen, plakken en TADA! een leuk kadootje om te geven toch? Grootoma Ali  en papa waren in ieder geval de koning(in) te rijk! 

Interesse in een pdf-je van de piebox? Stuur me even een berichtje!

(Die leuke betonnen appel is van Lijn M!)







woensdag 27 augustus 2014

Show up!

And yes we did.. we showed up! De perfecte combinatie... Lekker bijkletsen, mooie dingen kijken en inspiratie opdoen. De beurs Show up is een vakbeurs voor Home&Gift. Marleen van Lijn M en ik hebben  mooie woonaccessoires, tassen, stationary, inpakmogelijkheden, noem het maar op (!), bewonderd.  DE plek om nieuwe inspiratie op te doen. 

Ik ben van plan om een andere weg in te slaan met mijn webshop Kookalot. Zo heb ik ontzettend veel ideeën voor nieuwe producten van hout, voor in de keuken. Naast mijn grafische ontwerpen op kook- en keukengebied, ga ik dus ook producten van hout maken, samen met mijn man. Op de vakbeurs heb ik weer wat nieuwe ideeën opgedaan en daar ga ik lekker mee aan de slag.. Stay tuned!

Hieronder een kleine collage van wat artikelen op de beurs. Zelf ben ik helemaal weg van de waxinelichthouders voor aan de muur! 








dinsdag 26 augustus 2014

Theebloem!

Een keer in de zoveel tijd moet ik gewoon even bij de Ikea rondsnuffelen en altijd kom ik wel weer iets leuks tegen. Wat dacht je van deze theebloem? Zo wil ik mijn theetje wel drinken! :-)
Ik drink graag Jasmijnthee en ik heb hele lekkere via mijn webshop Kookalot te koop van Mevrouw Cha (www.mevrouwcha.nl).(http://kookalot.nl/shop/jasmijnthee/) Inclusief leuke theeblik "You are Tearific!"



maandag 18 augustus 2014

Bloempot 2.0

Alweer een paar daagjes terug  van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk!  2 weken even helemaal niets. Geen afspraken, geen dingen die moeten, geen zorgen, met niets of niemand rekening houden! Alleen maar plezier maken met elkaar! En ik moet toegeven.. de eerste dagen lukt mij dat nooit zo goed.. Alles loslaten. Maar op een gegeven moment word ik er een ster ik en wil ik nooit meer naar huis! Nee.. dat is ook een beetje overdreven. :-)

Doordat ik in de wintermaanden een paar weken echt even niets heb gedaan door omstandigheden, kreeg ik in de gaten dat ik daar juist zoveel inspiratie door kreeg! Het is zo goed om soms even alles neer te leggen. Dus tijdens deze vakantie kon ik er makkelijker aan toe geven, ook omdat ik wist wat het me zou brengen! En je kunt pas echt genieten als je hoofd leeg is. Dat kon ik in de winter niet, maar nu juist dubbel op..

Bij thuiskomst zijn we mijn eerste inspiratie-puntje direct gaan uitwerken. Dit was immers ook erg noodzakelijk want ik had geen bloempotten meer voor mijn raam! Gesneuveld, tijdens het transport naar een stylingklusje.. En ik wilde nu eens echt iets anders! Geen standaard bloempot, maar een hangende... met een lekker kek kleurtje. Opgehangen met gewoon.. wol!  Mede mogelijk gemaakt door mijn super handige hubby!Wat vinden jullie?

XOXO Gieta


dinsdag 22 juli 2014

Chaos!


Hmmm.. The glorious mess that you are... Zo kan ik me deze week wel voelen. Embrace it? Dat is wel een dingetje hoor! 
Zo net voor de vakantie heb ik dan zo'n leuk actielijstje.. Ken je dat? Dat actielijstje word steeds langer en tegen de tijd dat je op vakantie gaat, ben je compleet gestrest! Zo'n iemand ben ik dus..  Eigenlijk maalt het constant in mijn hoofd wat ik allemaal nog moet doen en waar in hemelsnaam haal ik de tijd vandaan. Zo zonde.. Want wat heeft het voor zin om er überhaupt over na te denken? Verspilling is het.. Zodra er tijd is: doen wat je kunt doen en wat niet af is, is niet af. Ik weet het zo goed, maar echt zo denken kan ik niet. 

Dit is iets waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben. Dat actielijstje zal nooit leeg zijn, dus dit probleem zal ik altijd houden. Loslaten is het advies wat ik mezelf geef. " In het nu leven" ... etc, etc.. 
Ik hoop dat ik het ooit ga leren.

Als ik dan mijn dochter's kamer binnenloop.... Dat heerlijke, onschuldige, lieve kamertje. Waar de knuffeltjes zorgvuldig worden neergezet door mevrouw zelf. Waar er van die lieve kleurtjes zijn, wat ik eigenlijk wel in mijn hele huis wil.. (maarja, ik woon niet alleen..). Dan kan ik gelukkig nog wel echt genieten. Daar word ik rustig van! De omgeving waarin je bevindt, doet veel. Dat is een gegeven voor mij. Daarom vind ik mijn thuis, mijn spullen, mijn interieur zo belangrijk. Als ik nou toch ook nog mijn koppie stil kon zetten, dan zou het helemaal top zijn!


Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie toe! Ik ga binnenkort er ook even tussen uit. Even pas op de plaats, dingen op een rijtje, beseffen wat echt belangrijk is, genieten.. Ik wens iedereen dat toe!

XOXO Gieta

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12576243/?claim=cmfdkwpqhhq">Follow my blog with Bloglovin</a>


dinsdag 15 juli 2014

Mijn allereerste blog!


Daar komt ie dan.. Mijn allereerste blog.. Over mijn interessante leven denk ik dan.. Ahumm! Dat valt dus reuze mee.. Hoe ga ik al die blogs dan volschrijven? Nouja, geen idee eigenlijk! Maar we gaan het gewoon proberen!

Zal ik eerst iets over mezelf vertellen? Ik ben nogal een bezig bijtje.. Ik wil altijd teveel en doe altijd teveel.  Hier hebben we meteen mijn zwaktepunt te pakken. Laat ik daar eens mee beginnen, dan hebben we dat gehad! :-) Dit vind ik dus heel moeilijk.. Mijn tijd verdelen! Ik vind namelijk alles leuk.. Mijn werk als interieurfotograaf, mijn webshop Kookalot.nl en natuurlijk het allerbelangrijkste: mijn gezin! Mijn lieve man William en mijn 2 geweldige dochters Robyne (3,5) en Fayenn (2).


Ik kan het niet laten hoor!:)
(gemaakt door collega Marije Hooijer - www.hooijerfotografie.nl)

Ik ben 32 jaar, nooit geweten wat ik met mijn leven wilde, tot ca. 5 jaar geleden. Daarvoor ben ik met name werkzaam geweest als makelaar. Ontzettend leuk hoor, maar het was het net niet.. Ik miste creativiteit, marketing, interieur.. Begrijp me goed, 2 van deze onderdelen waren absoluut aanwezig.. Maar zodra het op onderhandelingen, koopaktes etc. aan kwam, was mijn interesse verdwenen. Daarom ben ik 5 jaar geleden mijzelf gaan specialiseren in interieurfotografie en ben ik de Fotovakschool in Apeldoorn gaan doen. Vandaar uit ben ik een beetje losgeslagen..:-) Naast mijn werk als interieurfotograaf ging ik ook veel gezinnen en kinderen fotograferen... Ontzettend leuk! Tussen het krijgen van 2 kinderen door, ben ik ook een webshop begonnen.. Dat werd allemaal een beetje te veel! Daarom heb ik besloten om verder te gaan met mijn eerste liefde: interieurfotografie! Daarnaast ga ik zeker verder met www.kookalot.nl, want dit sluit namelijk super op elkaar aan. Ik ga het fotograferen van kinderen absoluut missen. Het was een feestje om te doen.. Maar soms moet je keuzes maken! En ik moest dat echt..

Interieurfotografie hoef ik je vast niet uit te leggen. Ik ga je via deze blog op de hoogte houden van mooie interieurs en gave hotspots. Ik vertel je waar ik tegenaan loop als interieurfotograaf, wat het vak zo leuk maakt. En misschien heb ik nog wel eens een leuke tip, ook altijd leuk! 

Misschien moet ik Kookalot nog wat verder uitleggen. Het idee is eigenlijk ontstaan vanuit mijn zwaktepunt. Meer tijd voor gezin, Quality Time , zoals we dat modern zeggen. Met Kookalot wil ik elke werkende moeder inspireren meer tijd vrij te maken om lekker in de keuken te staan, met de kids koekjes te bakken, te tafelen met vrienden en familie. Lekker thuis! Met mooie keukenaccessoires, wil ik de tijd in de keuken nog leuker laten zijn. Bewustwording en mijn liefde voor interieuraccessoires samen...  



Dus kortom.. De komende tijd kunnen jullie een eerlijke blog over mijn leven verwachten. Met de leuke dingen, de minder leuke dingen, de dingen die goed gaan, de dingen die fout gaan.. 
Ook kun je leuke binnenkijkers, DIY-tips, nieuwe producten van Kookalot verwachten. Alles wat mij bezig houdt! 
Ontzettend leuk als je me wil volgen! 
XOXO Gieta

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12576243/?claim=cmfdkwpqhhq">Follow my blog with Bloglovin</a>